Recensioner

8,9
Recensionsbetyg

Betygsfördelning

Städning
9,1
Bekvämlighet
8,7
Boendets läge
8,7
Faciliteter
8,6
Personal
9,3
Prisvärt
8,7

Recensioner

    Balonka
    se

    Recensionsbetyg

    10
    14 juli 2016

    Mycket bra ställe

    För hårda sängar!!! Men detta är ju ett vanligt problem i Italien - så det är inte speciellt dåligt här.
    Detta kan ha varit det bästa boende som jag någonsin har bott på under alla gånger jag varit i Italien. Fantastiskt välskött. Oerhört trevlig personal! Mycket trevlig pool. Fin lägenhet. Härlig uteplats. Mycket bra läge (under förutsättning att man har bil.) Den lilla staden Sirmione som detta ställe ligger i utkanten av, är helt magisk!
    Björn
    fi

    Recensionsbetyg

    9,6
    1 juli 2016

    En lugn och skön plats perfekt för avkoppling.

    Eftersom platsen låg ute bland vinodlingarna var det ca 2-3 km till närmaste centrum ( Lugana ) så tillgång till cykel ( uthyrning/utlåning ) hade varit perfekt. När vi bokade fick vi uppfattningen att man kunde hyra cykel på stället men så var inte fallet.
    Vacker, trevlig och lugn plats mitt ute bland vinodlingarna. Snyggt och rent vid uteplatserna och poolen.
    Martin
    si

    Recensionsbetyg

    9,2
    22 juni 2018
    Dark apartment
    Quiet location, near a vineyard, close to Sirmione, good road links to Gardaland (15 minutes by car), big pool, grass football field...
    Sigurður Hjalti
    is

    Recensionsbetyg

    9,2
    2 oktober 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Encarna
    es

    Recensionsbetyg

    7,5
    1 september 2017

    Estupenda

    Todo en general,
    Thomas
    gb

    Recensionsbetyg

    10
    30 juli 2017

    Friendly staff excellent location.

    Migle
    nl

    Recensionsbetyg

    10
    2 maj 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Jan
    nl

    Recensionsbetyg

    6,7
    19 september 2016

    Spacious but noisy surroundings

    Squeezed in between two highways and a high speed railway. When outside just too noisy. Not the feel of an agriturismo.
    Spacious apartment, good bed, nice welcome.
    Olga
    bg

    Recensionsbetyg

    7,5
    29 juni 2016
    The property is outside the village and there is not a shop or bar, we came late in the evening and didn't have even water. There also is not WiFi at all! You have to pay extra 10 Euro for changing towels and sheets and for cleaning.
    The property has nice location, near to the highway and in a picturesque area.